Amsterdam bracelet GOLD
Limited GOLD plated Edition € 100
View product

Log in if you have an account

Log in

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Create an account
  1. Home
  2. #SteunEmma

#SteunEmma
The Amsterdam Bracelet is onstaan vanuit liefde voor Amsterdam. Maar daarnaast vinden wij, de 4 initiatiefnemers, het ook belangrijk om iets terug te doen voor haar prachtige stad. Daarom zijn we opzoek gegaan naar een goed doel dichtbij huis.

Er zijn velen prachtige goede doelen in Amsterdam. Maar al snel werd er unaniem gekozen voor het Emma Kinderziekenhuis. We zijn allen ouder en dragen de kinderen die dat steuntje in de rug goed kunnen gebruiken daarom een warm hart toe.

Hoe doen wij dat? De verdeelsleutel is transparant. Emma Kinderziekenhuis wordt gezien als 5e aandeelhouder en wordt daarbij gelijk bedeeld als de andere 4 aandeelhouders. Dit houdt in dat zij dus 20% van de opbrengst krijgt.

Met Emma is afgesproken dat dit in natura zal worden uitgereikt. In spullen die de kwaliteit van het leven van de kinderen in het ziekenhuis verbetert maar ook wat aangenamer kan maken.

We hebben een verlanglijst van Emma gekregen.

Denk aan spelmateriaal om het kind voor te bereiden op behandelingen, wachttijd te overbruggen, emoties en gevoelens bespreekbaar te maken, herinneringen op te bouwen voor later of om alles even te vergeten en ‘gewoon’ kind te zijn. Ook zullen wij ons inzetten tijdens uitjes.

De opbrengst wordt berekend en getoetst door onze onafhankelijke externe accountant.

Wij proberen ook voor de jaarafsluiting (dus voordat de opbrengst definitief bekend is) een verwacht deel van de opbrengst als voorshot te geven.

Op onze website en op onze social media kunt u op de hoogte blijven van onze bijdrage aan Emma Kinderziekenhuis.

Instagram: @amsterdambracelet, @steunemma en #steunemma

Dank voor uw steun en geniet vooral van uw prachtige armband!